Droom komt uit voor het Ndlovu Youth Choir, finalist America’s Got Talent

Deelname liveshows

Het Ndlovu Youth Choir, koor van township talenten, is onlangs doorgebroken tot de finale van de immens populaire NBC show America’s Got Talent en mag deelnemen aan de liveshows in Dolby Theater in Hollywood.

Reis naar de wereldtop

Het jeugdkoor werd begin dit jaar uitgenodigd voor de audities in Hollywood en heeft sindsdien de jury en alle kijkers werkelijk omver geblazen. De kinderen en jongeren, die opgegroeid zijn in Limpopo, Zuid-Afrika, op het platteland zonder enig toekomstperspectief, hebben dankzij de kansen die ze gekregen hebben binnen het koor een brug geslagen naar de absolute wereldtop. Een waanzinnige reis waarover zij vertellen in dit videofragment. En dit is nog maar het begin van wat hen straks te wachten staat…

Bij Tjommie zijn we waanzinnig trots op de recente successen van het koor en we wensen hen veel geluk tijdens de finale en met alle uitdagingen die ze te wachten staan!

Volg het Ndlovu Youth Choir

Volg de recente ontwikkelingen van het jeugdkoor via de Tjommie Facebook pagina en meld je aan voor de nieuwsbrief voor updates.

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren