Aankondiging Derde Tjommie Golf Event!

Op donderdag 3 oktober 2019 vindt op Golfbaan De Scherpenbergh in Lieren voor de derde keer het Tjommie Golf Event plaats. De opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede aan de Tjommie Foundation. Tjommie creëert kansen voor kwetsbare kinderen, die opgroeien in Zuid-Afrikaanse townships. De vorige edities waren een groot succes, zowel voor de deelnemers als voor de Tjommie Foundation.

Golf Event

Om opnieuw geld in te zamelen voor de Tjommie Foundation wordt voor de derde keer een Golf Event georganiseerd. De opbrengst gaat dit jaar volledig naar de financiering van extra ondersteuning van het team dat kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking traint om allerlei basisvaardigheden aan te leren, zoals het bakken en beschilderen van bloempotten (waarmee al veel ervaring is opgedaan), houtbewerking, borduurwerk, maken van kralenkettingen en het verbouwen (en verkopen) van groente uit eigen tuin. Dat alles staat in het teken van het verbeteren van de toekomstperspectieven van deze kinderen.

Het golftoernooi wordt financieel mogelijk gemaakt door de deelnemers die in verschillende flights de 18 holes op Golfbaan De Scherpenbergh  zullen spelen. Daarnaast sponsoren verschillende organisaties en personen dit Tjommie Golf Event, zoals het Arubaans Bureau voor Toerisme, Gassan Amsterdam, ING Private Banking Apeldoorn, BMW Dusseldorf, Merida Benelux BV, Van Hell Juweliers, restaurant Het Bosch/Waterfront in Amsterdam, Badhotel Bruin op Vlieland en Auberge Navet.   

Het Golf Event kent naast het wedstrijdelement over 18 holes (inclusief prijzen voor de hole-in-one, neary’s, longest drive enz.) ook een veiling, lunch, diner (met muzikale omlijsting door dj Chiel) en een afsluitende prijsuitreiking. 

Aanmelden

Natuurlijk vinden wij het hartstikke leuk als je mee wilt doen. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar tjommiegolf2019@gmail.com. Tot 3 oktober!

De flights zijn volgeboekt! Je kunt je nog wel aanmelden voor het avondprogramma.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren