Geslaagd 3e Golf Event bij De Scherpenbergh

Op 3 oktober vond alweer het 3e Tjommie Golf Event plaats bij Golfclub De Scherpenbergh in Lieren. Een fantastische dag met veel bekenden van de stichting, sinds de oprichting 20 jaar geleden. Ook het Ndlovu Youth Choir onder leiding van Liesje Tempelman was aanwezig en zorgde voor Afrikaanse sferen met verschillende optredens. Het event werd georganiseerd door Arthur Batenburg, René Hogeboom, Jan Talboom, Hein Bisterbosch en Frank Reinders.

Besteding opbrengst

De Golfdag, met aansluitend een diner, loterij en veiling heeft weer een waanzinnige opbrengst gerealiseerd van €43.600. De totale opbrengst van het event gaat naar een nieuw project voor kinderen met een handicap in de township van Zuid-Afrika, waar jongeren met een geestelijke beperking cursussen krijgen in verschillende ambachten, zoals het beschilderen van vazen en timmerwerk. Een project dat met steun van Wilde Ganzen tot stand is gekomen.

Graag willen wij de organisatie, De Scherpenbergh, alle sponsors en deelnemers heel hartelijk bedanken voor hun inzet en bijdragen. 

Bekijk hier de lijst met winnende nummers van de loterij.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren