Voedselpakketten actie in de townships

Het jaar 2020 beginnen we met het uitdelen van voedselpakketten aan gezinnen. December en januari zijn in Zuid-Afrika extra moeilijke maanden om rond te komen vanwege de vakantieperiode. Met deze actie zorgen we dat zij eten op tafel hebben.

In totaal zijn er met hulp van vrijwilligers 200 voedselpakketten uitgedeeld aan families in de volgende townships: Lesehleng, Ntwane, Thabakwebedu, Morgen, Moteti, Homeland, Phooko, Lenkwaneng, Lekgwareng, Tamong, Nala, Elandsdoorn, Bloempoort, Uitspaning

De pakketten waren dit jaar onder andere gevuld met rijst, zeep, custard, olie, boter, vlees, bonen, maismeel en wasmiddel. Alle benodigdheden om de moeilijke maanden door te kunnen komen en wat extra’s!

Tjommie heeft dit initiatief dankzij donaties mogelijk gemaakt. Wij danken iedereen die hieraan heeft bijgedragen. In het bijzonder de Hofsteestichting voor hun belangrijke bijdrage.

De actie in januari is het vervolg op de Christmas Hampers voedselpakketten actie in december voor Kerst. Hiermee wordt bijgedragen aan de voedselzekerheid, maar ook de verbinding tussen onze partnerorganisatie en de gemeenschap wordt versterkt.

Geef een voedselpakket cadeau aan kwetsbare kinderen

Jij kunt zelf ook bijdragen door een voedselpakket cadeau te geven. De voedselpakketten bestaan uit lekkere en voedzame etenswaren en een klein cadeautje. Jouw aankoop wordt omgezet in een donatie aan projecten die kinderen een kans geven op een betere toekomst. Zo maak je niet 1 maar 2 mensen blij!

Geef cadeau  

Je kunt ook met je bedrijf een donatie doen voor de voedselpakketten met kerst. Neem contact op met Maartje Smits via maartje.smits@tjommie.nl.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren