Mooie opbrengst noodhulpactie voedselpakketten

Samen met onze donateurs hebben we al € 68.663,80 voor de voedselpakketten opgehaald. En daar zijn wij trots op! Helaas is de verwachting dat in Zuid-Afrika de coronapiek pas in september wordt bereikt. Daarom gaan wij door met het verstrekken van voedselpakketten. Jij kunt ons daarbij helpen door een voedselpakket te doneren. Met €30 zorg je ervoor dat een gezin twee weken te eten heeft.

Doneer een voedselpakket €30

Veel van onze donateurs hebben al bijgedragen aan de noodhulpactie voor kinderen en gezinnen in townships. En Wilde Ganzen heeft hun donaties verdubbeld! Ook de Rens Joosen Foundation en SSgN Nijmegen hebben bijgedragen aan onze noodhulpactie.

Dankzij dit gezamenlijke initiatief kunnen wij 500 kwetsbare families (2500 mensen) in Limpopo tot augustus van voedsel voorzien om zo een hongersnood te voorkomen. Alle donateurs enorm BEDANKT!

Wij gaan door! Help je mee?

De verwachting is dat de coronapiek in Zuid-Afrika pas in september wordt bereikt. Daarom gaan wij door met het verstrekken van voedselpakketten. Jij kunt ons daarbij helpen door ook een donatie te doen via www.tjommie.nl/voedselpakketten en/of dit bericht te delen met vrienden, familie en collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat kinderen in townships hun kans op een positieve toekomst blijven houden! 

Voor wie zijn de voedselpakketten?

Kinderen die normaliter in onze pre-schools of voedingscentra een maaltijd ontvangen, moeten dit tijdens de lockdown missen. Met een groot risico op ondervoeding als gevolg. Kinderen met ondervoeding in Zuid-Afrika zijn extra kwetsbaar, ook voor het coronavirus. Door voedselpakketten te verstrekken zorgen wij ervoor dat deze kinderen en hun gezinnen de coronacrisis doorkomen. We hopen daarom ook op jouw hulp te mogen rekenen!

Heb je vragen of wil je ons gewoon een keer spreken? Neem dan contact op met Maartje via maartje.smits@tjommie.nl.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren