Partnership ServiceNow NL

ServiceNow NL verbindt zich aan Tjommie om voedselzekerheid en digitaal analfabetisme aan te pakken! ServiceNow levert digitale workflows die positieve belevingen creëren en de productiviteit voor werknemers en het bedrijf vergrotenOnze samenwerking is geen eenmalige investering, maar één voor de lange termijn. Zo wil ServiceNow iets terug doen voor de wereld, niet alleen met geld en middelen, maar ook met de inzet van hun tools en oplossingen.

Hackaton voor meer impact

Om deze mindset te ondersteunen, organiseert ServiceNow een mini-hackathon waar medewerkers, klanten en partners hun creativiteit kunnen gebruiken om een ​​oplossing te vinden voor een specifieke use case. Zo helpen zij met de hackaton het registreren, meten en evalueren van onze programma's te verbeteren, wat zal leiden tot een grotere impact van onze projecten voor de rurale gemeenschap in Zuid-Afrika en de kinderen in de townships.

Fundraising 

Daarnaast zetten zij zich in voor fondsenwerving samen met hun medewerkers, waarbij de focus dit jaar ligt op het vergroten van voedselzekerheid met de grootschalig aanleg van voedseltuinen bij mensen thuis.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij samenwerkingen opzetten met bedrijven? Neem dan contact op met Maartje Smits via maartje.smits@tjommie.nl. Wij gaan graag het gesprek aan met jouw organisatie.

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren