3 Ambachten School 

Wederopbouw via beroepsopleidingen voor jongeren

In samenwerking met de RB Foundation start onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group in ruraal Zuid-Afrika een nieuw project om jongeren een kans te geven op werk en inkomen via beroepsopleidingen. Ndlovu werkt momenteel, met de benodigde voorzorgsmaatregelen vanwege het coronavirus, aan de bouw van de 3 Ambachten School. Hier zullen vanaf 2021 elk jaar zo’n 60 jongeren een driejarige CETA gecertificeerde beroepsopleiding ontvangen met stagemogelijkheden bij bedrijven in de regio. Met dit project en de start van de school wordt gewerkt aan de wederopbouw ‘na’ corona en zorgen we er samen voor dat de kansen voor jongeren, ook tijdens de crisis, niet verloren gaan.

Tools to rebuild - Help ons werkeloosheid tegen te gaan

De jeugdwerkloosheid in Limpopo is met 60% schrikbarend hoog. Voor de meeste jongeren behoort vervolgonderwijs niet tot de mogelijkheden. Om hen na hun diploma een kans te bieden op werk en inkomen kunnen zij binnenkort een gecertificeerde beroepsopleiding volgen op de 3 Ambachten School. Jij kunt ze helpen door gereedschap te doneren!

Doneer gereedschap

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren