Tjommie meetup 11 nov in Utrecht

Wij nodigen jou van harte uit voor onze meetup op 11 november a.s.. Ons team is net teruggekeerd van projectbezoek in Zuid-Afrika. Daar vertellen wij jou graag meer over tijdens de meetup. Oprichter en CEO van onze partnerorganisatie Hugo Tempelman is ook aanwezig. Ontmoeten wij jou daar?

Wat: Tjommie meetup
Wanneer: 11 november, 16:00-19:00 uur
Waar: de Zagerij, Rotsoord 7a, Utrecht 

Wil jij erbij zijn? Stuur dan een mailtje met de namen van de personen waarmee je komt naar info@tjommie.nl.

Programma

“Never waste a good crisis”

De lijfspreuk van oprichter en CEO Hugo Tempelman is in het afgelopen anderhalf jaar nog nooit zo relevant geweest.

Sinds de start van de pandemie heeft Zuid-Afrika geleden onder langdurige lockdowns, uitgaansverboden, verdriet en verlies, allemaal om de curve af te vlakken en levens te redden. Het landelijke vaccinatieprogramma komt traag op gang. Het land heeft zojuist de derde golf achter zich gelaten, maar een vierde golf is al op komst. In de townships op het platteland zijn in korte tijd werkloosheid en voedseltekorten toegenomen. De kloof tussen arm en rijk is groter geworden.

In deze realiteit opereert onze partnerorganisatie met een bijzondere weerbaarheid en slagvaardigheid. Met de steun van Tjommie zijn verschillende initiatieven gestart om de vooruitgang voor kwetsbare families te behouden en, ook in tijden van corona, kansen voor kinderen te creëren.

Daar praten wij jou graag over bij. We sluiten het programma af met een borrel.

Graag tot 11 november!

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren