De Tjommie meetup op 13 april jl. was weer een middag vol interessante informatie en enthousiasme over de projecten! Peter Schrooders en Jan Verasdonck hebben verteld over hun ervaringen bij de Ndlovu Care Group en hoeveel er nu veranderd is ten opzichte van de begin jaren 90.

De penningmeester Sonia Jennings gaf een inkijkje in de uitgaven van Tjommie. Met trots deelde zij hoe het Tjommie lukt om alleen essentiële kosten te maken in Nederland en het grootste deel van het geld rechtstreeks aan de projecten van de Ndlovu Care Group te besteden.

Ook Hugo Tempelman was aanwezig en heeft vol passie verteld over welke impact de lopende projecten zoals de waterpompen, PowerGirls, Ambachtsschool en het schoolprogramma voor jong & oud maken. En er zijn nog genoeg nieuwe plannen voor de toekomst!

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren