Tjommie experience in oktober

Voor het eerst in 2 jaar tijd zal de experience weer georganiseerd worden zoals donateurs van ons gewend zijn. De projectreis is voor ons team het moment om de voortgang van de projecten te evalueren en voor donateurs een mogelijkheid om met eigen ogen te zien waar donaties terecht komen. De Experience is een vierdaagse reis (waarvan één reisdag) waarin je helemaal ondergedompeld wordt in het werk van een internationaal gerenommeerde NGO in ruraal Zuid-Afrika. Een organisatie die al 30 jaar actief is en een indrukwekkende prestatie levert voor en in samenwerking met de lokale gemeenschappen. Dit jaar doen we er weer alles aan om een interessant programma neer te zetten. 

Aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor de Tjommie Experience naar Zuid Afrika van 19 tot 23 oktober 2022. Klik hier voor meer informatie. Wees er snel bij, er zijn nog slechts een paar plekken beschikbaar.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren