Overlijden Prof dr Adri Vermeer

Tot onze spijt hebben wij vernomen van het overlijden van Prof. dr. Adri Vermeer op 86-jarige leeftijd, voormalig bestuurslid van Tjommie. Tijdens zijn leven heeft hij zich ingezet voor een beter leven voor kinderen met een beperking. Dat deed hij als hoogleraar in de Orthopedagogiek, in het bijzonder de Gehandicaptenzorg, bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht, maar ook in Zuid-Afrika via de Ndlovu Care Group en Sizanani Village. Projecten waar kinderen met een beperking voor het eerst toegang kregen op zorg en een beter waardig bestaan. We hebben Adri altijd ervaren als een zeer energieke en gedreven persoonlijkheid, dien met veel toewijding zijn wetenschappelijke kennis inzette voor vele projecten en in het bijzonder die wij met de Tjommie Foundation ondersteunen. 

Wij wensen zijn vrouw en dierbaren veel sterkte bij dit verlies en herinneren hem aan zijn grote inzet voor kansen voor kinderen waar dan ook ter wereld.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren