Zweli

'gaat nu gezond naar school'

Dit is Zweli Khoza. Hij was 5 jaar toen hij ernstig ondervoed werd opgenomen in een van onze voedingscentra. Hij kon worden gered dankzij speciale begeleiding.

Zweli is weer op gezond gewicht en gaat nu ook naar school. Dat is voor hem heel erg belangrijk, want onderwijs betekent een goede ontwikkeling en kansen voor toekomst.

Charlotte

'vaarde als eerste Afrikaanse vrouw de oceaan over'

Een jonge vrouw, Boitumelo Charlotte, werd de eerste Afrikaanse vrouw die over de Grote Oceaan vaarde met de Clipper Round the World Yacht Race en is nu bezig zich te kwalificeren als brandweerman. Opgegroeid als wees en inmiddels een jonge vrouw van ongelooflijk talent, kracht en vastberadenheid. Zij heeft zich over en weer bewezen klaar te zijn voor elke uitdaging door zichzelf en haar peers te bevrijden van alle stigma's rond armoede.

Rachel 

'weeskind met groot talent'

Rachel Mahlatse verloor al jong haar beide ouders en haar enige broer. Vanaf haar 13e woonde zij bij haar oma. Een verdrietig meisje met een moeilijk leven, maar ook met een groot talent. Het Ndlovu Youth Choir ontdekte Rachels prachtige stem. Afgelopen jaren werkte zij als Ndlovu verzorgster bij het revalidatiecentrum voor gehandicapte kinderen. Volgens Rachel heeft het Ndlovu Youth Choir ervoor gezorgd dat haar leven betekenisvol is. Lees meer >

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren