Ndlovu Youth Choir 6 juli - spetterend optreden in AFAS

29-3-2023

Goed nieuws! Op donderdag 6 juli zal het Ndlovu Youth Choir een spetterend optreden verzorgen in het AFAS Theater in Leusden. Voor onze zakelijke gasten organiseren we daar een mooi programma omheen met een introductie en borrel waar jouw klanten en medewerkers een unieke avond gaan beleven. Maar ook als je het koor wil zien optreden met familie, vrienden of collega's ben je van harte welkom! 

Ben jij erbij?

Het Ndlovu Youth Choir geeft een spetterend optreden in het state-of-the-art AFAS Theater. Met een mix van moderne nummers en a capella muziek brengt het koor de stem van Afrika naar Nederland. Wij nemen je mee op reis en laten jou zien hoe wij kinderen in Zuid-Afrika een kans geven. Het programma vindt plaats tussen 19.30-22.00 uur. Om 19:30 uur is de ontvangst.

Tickets

Tickets kosten €33,50 (incl €5 donatie aan Tjommie) en geven toegang tot het voorprogramma en de show van het Ndlovu Youth Choir. Het voorprogramma blijft nog even een verrassing. Na afloop van het optreden is er een borrel en uiteraard is een hapje en drankje inbegrepen. 

De laatste tickets gaan op 28 juni vanaf 17.00 uur in de verkoop.

Koop je tickets


Voor bedrijven

Voor onze zakelijke gasten geldt een ontvangst vanaf 19:00 uur met koffie en thee. Wil jij met jouw medewerkers en klanten een unieke avond beleven en ontdekken wat dit lokale goede doel allemaal doet? Kom dan op 6 juli naar het AFAS theater in Leusden. Bekijk onze flyer om te ontdekken hoe jij met jouw organisatie bij dit evenement kunt zijn.