Vrijwilliger: Communicatie en Social Media

Tjommie zoekt een vrijwilliger Communicatie en Social Media. Vrijwilliger met een sterke communicatieve en pro actieve persoonlijkheid, die gedreven, enthousiast en een schrijftalent is. Hij/zij houdt zich primair bezig met communicatie uitingen en social media ter ondersteuning van fondsenwerving.

Organisatie
Tjommie is een goed doel die zich inzet voor een toekomst zonder armoede voor kinderen in Zuid-Afrika. Miljoenen kinderen die opgroeien in townships in Zuid-Afrika hebben geen toegang tot water, gezonde voeding en een thuis. Onze missie is deze kinderen een kans op een betere toekomst te geven.

Functieomschrijving
Communicatie en Social Media talent met een netwerk en relevante ervaring, dat zich graag wil inzetten voor een goed doel. Door toenemende werkdruk zijn wij op zoek naar extra ondersteuning bij het onderhouden en ontwikkelen van onze communicatie uitingen. Concreet betekent dit dat we jou vragen 1 dag in de week mee te denken over onze communicatie uitingen (website, brochures, social media). Wij bieden een werkplek op ons Kantoor in Maarssen.

Tijdsinvestering
De functie kost je globaal een één dag per week. Reageer alleen als je met enige zekerheid kunt verwachten dat je je minstens één jaar aan Tjommie kunt verbinden.

Vaardigheden

  • Een relevante opleiding of achtergrond
  • Goed teksten kunnen schrijven
  • Fanatiek Social Media gebruiker
  • Ervaring met photoshop is een pré
  • Wij zijn op zoek naar iemand die snel schakelt en creatief is. Liefst heb je affiniteit in de non-profit/goede doelen sector en ervaring in communicatie functies.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in een functie, stuur dan een reactie met CV naar:
info@tjommie.nl ter attentie van Justine Bolt.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren