Sponsors van Tjommie

 

ipsis

ipsis

Als crossmediaal reclamebureau is ipsis constant op zoek naar de juiste mix van online en offline middelen om optimaal effect te creëren voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan: Creëer effect!

Ons veelzijdige team van creatieve en technische professionals biedt jou een mix van nuchterheid, creativiteit, innovatie en kwaliteit. Met ons brede dienstenpakket op de vakgebieden online marketing, offline marketing, webdesign, webdevelopment en CRM ondersteunen wij een groot aantal woningcorporaties en organisaties in het MKB, de industrie en in de zorg- en welzijnsector, verspreid door Nederland en België.

 

Smart Connections

Smart Connections

Smart Connections is gespecialiseerd in effectieve klantdialoogprogramma's en 1:1 marketingcampagnes met behulp van multi-channel campaign management. Smart Connections levert CRM oplossingen voor Tjommie en denkt actief mee met marketingcampagnes. Ook deden zij in 2016 en 2017 een kerstdonatie in plaats van relatiegeschenken en steunden daarmee onder andere het nieuwe sportproject in township Bloempoort.

 

AACC - Accountants en Belastingadviseurs Apeldoorn

AACC - Accountants en Belastingadviseurs Apeldoorn

Wij zijn AACC. Een team van specialisten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, bedrijfsadvies en –overnames en personeelsdiensten in Apeldoorn. AACC houdt voor Tjommie tegen gereduceerd tarief de financiele administratie bij en doet voorbereidend werk voor de jaarrekening.

 

BOON Accountants Belastingadviseurs

BOON Accountants Belastingadviseurs

Boon Accountants Belastingadviseurs doet meer dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden. Daarom dus het &-teken; om te laten zien dat zij op meer terreinen actief zijn dan alleen de traditionele accountancy- en belastingadvieswerkzaamheden. Boon maakt tegen gereduceerd tarief de jaarrekeningen op van Tjommie.

 

AFAS Foundation - AFAS Software

AFAS Foundation - AFAS Software

De AFAS Foundation inspireert. Het inspireert jou om beter te doen. Daar waar jij kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. AFAS Foundation steunde het Tjommie sportprogramma met een donatie tijdens de AFAS Tennis Classics 2016 en zal Tjommie de komende jaren blijven volgen en steunen.

 

Knab

Knab

Knab is de bank in jouw voordeel. Samen met Knab haal je het maximale uit je geld. Slimme tips, goede rente en échte service. Dat is slim bankieren bij Knab. Oprichter van Knab, René Frijters, is voorzitter van de Tjommie Foundation. Tjommie is toegevoegd aan het goede doelen dossier van Knab. Zo maakt Knab het mogelijk om jouw rente te schenken aan Tjommie.

 

Bisterbosch Makelaardij

Bisterbosch Makelaardij

Bisterbosch Makelaardij & Financieel Adviseurs de beste makelaar van Apeldoorn. Betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid staan voorop; een kantoor met een duidelijke eigen identiteit, jarenlange ervaring en gedegen kennis van de woningmarkt. Bekijk nu al onze panden! Bisterbosch steunt onze projecten al jaren met een jaarlijkse grote gift. De langdurige steun van Bisterbosch maakt structurele financiële ondersteuning van de projecten mogelijk.

 

H3ROES

H3ROES

H3ROES is een coöperatieve vereniging van professionals die samen de ambitie hebben om Nederland klantgerichter maken. Het zijn specialisten, op gebieden die sterk met klantgericht ondernemen te maken hebben, zoals onder meer marketing, sales, HR en leiderschap. Mede-oprichter van H3ROES, Rob Beltman, is sinds 2017 bestuurslid bij Tjommie. Het H3ROES team zet zich in voor Tjommie door mee te doen aan de Dam tot Damloop.

 

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen

Klein project, groot verschil. Wij geloven dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede. Daarom steunt Wilde Ganzen duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking. Dát is onze manier van armoedebestrijding. Wilde Ganzen heeft meerdere malen project donaties van Tjommie vermenigvuldigd met de helft, om nog meer impact te genereren! Zo zijn zij partner van de Dam tot Damloop actie.

 

Cruyff Foundation

Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation is een non-profit organisatie die zich richt op het bevorderen van het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren. In 2004 heeft Cruyff Foundation het eerste internationale Cruyff Court geopend bij onze partnerorganisatie in Zuid-Afrika. In 2017 komt daar een tweede Cruyff Court bij in township Bloempoort. Lees hier meer.

 

mr. Fox Agency

mr. Fox Agency

Mr. Fox Agency is een strategisch-creatief reclamebureau. We helpen (internationale) merken hun volle potentieel te benutten met doordachte strategie en onderscheidende ideeën. Dat doen we door een emotionele connectie tussen merk en mens tot stand te brengen. Met als einddoel impact en groei. Mr. Fox Agency steunt Tjommie met het ontwerpen van onze uitingen! Onlangs ontwierpen zij de layout van Tjommie’s nieuwste brochure. Bekijk ‘m hier!

 

Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Wij zijn er ontzettend trots op dat wij stichting Tjommie mogen ondersteunen met het gebruik van onze boekhoudsoftware. Zo kunnen wij een steentje bijdragen en ervoor zorgen dat zij alles onder controle kunnen houden in het goede werk dat zij doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren