Tjommie Experience - kinderen Zuid-Afrika

Reis mee met Tjommie naar kinderen Zuid-Afrika, ervaar het werk van een NGO met échte impact.

Wij nodigen jou van harte uit deel te nemen aan deze vierdaagse reis naar kinderen Zuid-Afrika (met mogelijkheid tot verlenging en bezoek aan Kruger National Park). Een unieke kans om de projecten van Tjommie te bezoeken bij onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group in de townships. Tijdens deze reis laten we je zien hoe Tjommie en Ndlovu Care Group zich samen inzetten om duizenden kansarme kinderen Zuid-Afrika een kans te geven op een betere toekomst. 

Kinderen Zuid-Afrika

Ervaar vier dagen intensief programma met een groep bevlogen mensen (max. 15-20 pers.). Je verblijft op een prachtige, comfortabele plek in de Moutse Valei. Overdag ga je op stap met programmamanager Morongwa en maatschappelijk werkster Ruth, breng je een bezoek aan de kleuterscholen, voedingscentra en bij de kinderen thuis. Je leert dan meer over de kinderen Zuid-Afrika. 'S avonds praat oprichter Hugo Tempelman je bij over zijn bijzondere verhaal tijdens een braai onder de sterren.

De volgende Experience staat gepland op 23 t/m 26 oktober 2019, een feestelijke editie met de opening van het tweede Community Rehabilitatie Centrum voor kinderen met een handicap. Een feest dat wij mogen vieren samen met de gemeenschap.

 

 "Je voelt het pas echt als je zo'n huisje inloopt, om je heen kijkt en er werkelijk niets in staat. Dit is zo'n andere wereld." aldus ondernemer Peter Verhaar, Tjommie Reis 2017.

 

 "De projecten zijn ongelofelijk concreet. De reis heeft op mij een onvergetelijke indruk gemaakt.." Hans Biesheuvel (ONL), Tjommie Reis 2016.

 

Interesse? Meld je nu aan!

We nemen contact met je op na aanmelding via onderstaand formulier.

*
*
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws (4 x per jaar), project updates, acties en events van Tjommie. *

*Bekijk hier onze privacyverklaring.   

kinderen Zuid-Afrika

kinderen Zuid Afrika

Fotografie door Belinda D'Alba

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren