Tjommie Experience - kinderen Zuid-Afrika

Reis mee met Tjommie naar kinderen Zuid-Afrika, ervaar het werk van een NGO met échte impact.

Wij nodigen jou van harte uit deel te nemen aan deze vierdaagse reis naar kinderen Zuid-Afrika (met mogelijkheid tot verlenging en bezoek aan Kruger National Park). Een unieke kans om de projecten van Tjommie te bezoeken bij onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group in de townships. Tijdens deze reis laten we je zien hoe Tjommie en Ndlovu Care Group zich samen inzetten om duizenden kansarme kinderen Zuid-Afrika een kans te geven op een betere toekomst. 

Kinderen Zuid-Afrika

Ervaar vier dagen intensief programma met een groep bevlogen mensen (max. 15-20 pers.). Je verblijft op een comfortabele plek in de Moutse Valei. Overdag ga je op stap met programmamanager Morongwa en maatschappelijk werkster Ruth, breng je een bezoek aan de kleuterscholen, voedingscentra en bij de gemeenschap thuis. Je leert dan meer over de omstandigheden van kinderen Zuid-Afrika. 'S avonds praten oprichters Hugo en Liesje Tempelman je bij over zijn bijzondere verhaal tijdens een braai onder de sterren.

De volgende Experience staat gepland van 19 t/m 23 oktober 2022. Ga jij mee met deze donateursreis?

Bekijk de flyer 

 "Je voelt het pas echt als je zo'n huisje inloopt, om je heen kijkt en er werkelijk niets in staat. Dit is zo'n andere wereld." aldus ondernemer Peter Verhaar, Tjommie Reis 2017.

 

 "De projecten zijn ongelofelijk concreet. De reis heeft op mij een onvergetelijke indruk gemaakt.." Hans Biesheuvel (ONL), Tjommie Reis 2016.

  

Interesse? Meld je nu aan!

Heb je vragen of wil je verzekerd zijn van een plek voor de volgende reis? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tjommie.nl of te bellen met Maartje Smits via 06 43 91 97 94.  

We houden de corona maatregelen en reisrestricties in de gaten. Vandaar dat we eind augustus beslissen of de reis echt door kan gaan. 

kinderen Zuid Afrika

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren