Tjommie Experience Zuid-Afrika

Reis mee met Tjommie naar Zuid-Afrika

Wij nodigen jou van harte uit deel te nemen aan deze vierdaagse reis naar Zuid-Afrika. Een unieke kans om de projecten van Tjommie te bezoeken bij onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group in de townships. Tijdens deze reis laten we je zien hoe Tjommie en Ndlovu Care Group zich samen inzetten om duizenden kansarme kinderen Zuid-Afrika een kans te geven op een betere toekomst. 

Ervaar het werk van een NGO met échte impact

Ervaar vier dagen intensief programma met een groep bevlogen mensen (max. 15-20 pers.). Je verblijft op een comfortabele plek in de Moutse Valei. Overdag ga je op stap met programmamanager Morongwa en maatschappelijk werkster Ruth, breng je een bezoek aan de Early Childhood en Development centers, voedingscentra en bij de gemeenschap thuis. Je wordt ondergedompeld in het werk van een internationaal gerenommeerde NGO en leert over de omstandigheden van kinderen Zuid-Afrika. 'S avonds praten oprichters Hugo en Liesje Tempelman je bij over hun bijzondere ondernemersverhaal tijdens een braai onder de sterren.

De volgende Experience staat gepland 25 t/m 28 oktober 2023. Ga jij mee met deze donateursreis?

Bekijk de flyer

“Dit gaat niet over donaties; dit is het meest constructieve startkapitaal dat men kan investeren.” Conny Dorrestijn (fintech ondernemer), Tjommie Experience 2022. Lees haar blog hier.

 "De projecten zijn ongelofelijk concreet. De reis heeft op mij een onvergetelijke indruk gemaakt.." Hans Biesheuvel (ONL), Tjommie Reis 2016. 

Interesse? Meld je nu aan!

Heb je vragen of wil je verzekerd zijn van een plek voor de volgende reis? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tjommie.nl.   

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren