Tjommie Experience

Reis mee met Tjommie naar Zuid-Afrika

Wij nodigen jou van harte uit deel te nemen aan deze vierdaagse reis naar Zuid-Afrika. Een unieke kans om de projecten van Tjommie te bezoeken bij onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group in de townships. Tijdens deze reis laten we je zien hoe Tjommie en Ndlovu Care Group zich samen inzetten om duizenden kansarme kinderen Zuid-Afrika een kans te geven op een betere toekomst. 

Ervaar het werk van een NGO met échte impact

Ervaar vier dagen intensief programma met een groep bevlogen mensen (max. 15-20 pers.). Je verblijft op een comfortabele plek in de Moutse Valei. Overdag ga je op stap met programmamanager Morongwa en maatschappelijk werkster Ruth, breng je een bezoek aan de Early Childhood en Development centers, voedingscentra en bij de gemeenschap thuis. Je wordt ondergedompeld in het werk van een internationaal gerenommeerde NGO en leert over de omstandigheden van de kinderen in Zuid-Afrika. 's Avonds praten oprichters Hugo en Liesje Tempelman je bij over hun bijzondere ondernemersverhaal tijdens een braai onder de sterren.

Dit jaar bestaat Tjommie 25 jaar en organiseren we een speciale jubileum editie van 22 t/m 26 oktober 2024. Zo is er een extra dag aan het programma toegevoegd om mee te draaien in het veld en bieden we verlengingsopties met een aanvullende safari trip. We hebben 20 plekken vol=vol. Ga jij met ons dit avontuur aan?

Ervaringen van andere reizigers

“Dit gaat niet over donaties; dit is het meest constructieve startkapitaal dat men kan investeren.” 
- Conny Dorrestijn (fintech ondernemer), Tjommie Experience 2022.

 "De projecten zijn ongelofelijk concreet. De reis heeft op mij een onvergetelijke indruk gemaakt.."
- Hans Biesheuvel (ONL), Tjommie Reis 2016. 

Interesse? Meld je direct aan

Heb je vragen of wil je verzekerd zijn van een plek voor de volgende reis? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tjommie.nl