Tjommie Experience en opening 2e Disability Center in Bloempoort

De Tjommie Experience 2019, wat een mooie ervaring! De Tjommies bezochten gezamenlijk de kinderhulpprojecten en medische programma’s bij de NGO Ndlovu Care Group op het platteland van Zuid-Afrika. Daar zagen ze wat er allemaal is opgezet qua projecten, zoals de aanleg van waterpompen, voedingscentra en pre-schools, het opknappen van huisjes, maar ook door activiteiten aan te bieden op gebied van onderwijs, met huiswerkklassen, sportprogramma’s en zang en dans via een internationaal erkend jeugdkoor.

De groep was zeer onder de indruk wat er allemaal is opgezet! Wil je zelf ook de Experience ervaren, houd dan onze website en nieuwsbrieven in de gaten.

Tjommie Experience

Opening 2e Disability Center Bloempoort

Tijdens de Experience is het Ndlovu Community Rehabilitation Centre officieel geopend in township Bloempoort voor kinderen met een beperking. Een grote locatie waar zeker 60 kinderen dagzorg en thuiszorg zullen ontvangen om hun levensomstandigheden te verbeteren en zo een kans krijgen op een betere toekomst. Tjommie heeft o.a. samen met de Hugo Tempelman Stiftung, Wilde Ganzen, Ein Herz für Kinder, Stichting ZIJN dit project gerealiseerd. De komende jaren zal Tjommie zich blijven inzetten voor het mogelijk maken van kansen voor kinderen met een handicap.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren