1 kind, 1 kans

Bij ieder kind in armoede hebben we één kans om hem of haar een betere toekomst in Afrika te geven. Wij beginnen bij de basis door kwetsbare kinderen in rurale townships toegang te geven tot de meest basale levensbehoeften, zoals schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig huis, maar ook door het aanbieden van zang-, dans- en sportactiviteiten.

De projecten die Tjommie steunt hebben een integrale aanpak van de armoedeproblematiek om kinderen te helpen te gaan 'leven' in plaats van 'overleven'. Zo geven we hen de kans op te groeien tot zelfstandige en krachtige jongvolwassenen met een toekomst. Lees de impact die dit kleine goede doel heeft op kinderen.

Tjommie's Projecten 

Onze duurzame projecten voorzien in basale levensbehoeften, maar ook in talentontwikkeling en sociaal-emotionele ondersteuning via sportieve en culturele activiteiten. Brochure.

Onze partnerorganisatie

Ons kleine goede doel in Afrika werkt samen met onze lokale partnerorganisatie Ndlovu Care Group. Deze organisatie werkt sinds 1994 in de rurale gebieden van Zuid-Afrika in de provincies Limpopo en Mpumalanga. In deze gebieden wonen elk zo’n 140.000 mensen in verschillende townships in armoedige omstandigheden, met slecht onderwijs en slechte gezondheidszorg.

klein goed doel

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren