Bijzondere gift van K.I.M. Nederland 50-jarig jubileum

Al bij aanvang van het Tjommie Golf Event 3 oktober jl. ontving Hugo Tempelman, oprichter van partnerorganisatie Ndlovu Care Group in Zuid-Afrika, een mooie cheque. K.I.M Nederland BV vierde haar 50 jarig bestaan op Paleis Het Loo met een groot feest. De 900 genodigden gaven donaties in plaats van cadeau's voor twee goede doelen, waaronder Tjommie.

Wij willen graag K.I.M. Nederland en alle genodigden heel hartelijk bedanken voor deze bijzondere gift. Met de bijdrage kan Tjommie samen met Ndlovu voor vele kwetsbare kinderen kansen creëren! Over de precieze besteding gaan wij in overleg met dr. Hugo Tempelman, oprichter van onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group in Zuid-Afrika.

Fotografie door Arthur Batenburg.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren